A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Már elérhető a Windows 11, ami sok újdonságot tartalmaz, de azért van, ami igazán meglepő!

Futtathatók az androidos alkalmazások!

Bizony, sikerült ugyanis megoldani, hogy az Androidon megszokott alkalmazások fussanak az új Windowson. Erről ugyan már lehetett hallani, de egyelőre késett a megoldás. Most viszont megjelent ez a funkció, legalábbis egy fejlesztői változatban. Ez azt jelenti, hogy az éles Windows 11-ben még nem érdemes keresni ezt a funkciót, azonban ha a fejlesztői változatban már benne van, akkor várhatóan hamarosan megérkezik az összes Windows 11 felhasználó számára egy frissítés keretében.

Ebben a fejlesztői változatban egyelőre csak az Amazon App Store érhető el, és azon belül is csupán 50 alkalmazás, bár vélhetően a fejlesztési fázisban a cél nem az, hogy az összes alkalmazás elérhető legyen, hanem az, hogy a tesztelők alaposan kipróbálhassák az újítást.

A Microsoft állítása szerint az androidos appok olyannyira jól lesznek integrálva a Windows-ba, mintha azok saját, beépített Windows-os alkalmazások lennének.

Már csak az a kérdés, sikerül-e olyan gördülékenyen összehozni a két rendszert egymással, mint ahogy az Apple-nek az iPhone-t és a Mac számítógépeken futó operációs rendszert, mert ha igen, akkor az tényleg fantasztikus lesz az androidot használók számára!

Mikortól lesz elérhető?

Sajnos pontosan ezt még nem tudni, de minden jel arra utal, hogy a fejlesztés utolsó szakaszaiban járhatnak Redmondban. Ha elérhető lesz a funkció, akkor egy Windows frissítéssel fog eljutni minden Windows 11 felhasználóhoz.

 

Te örülnél, ha az androidos alkalmazásokat futtathatnád a számítógépeden?

Címkék: android windows 11

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr6716733900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása