A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Az Apple telefonjain jó ideje elérhető az Apple saját fizetési rendszere (Magyarországon is), most végre az androidosok részére is elérhető itthon a Google Pay.

Biztonságos, így érdemes ezt használni.

Az egyéb alkalmazások helyett használd ezt!

Androidos készülékekre eddig is léteztek olyan alkalmazások, melyek segítségével lehetett bankkártya helyett a telefonnal fizetni, ám ezek biztonsága elmarad a gyári beépített fizetési alkalmazásétól.

Ám a Google Pay eddig Magyarországon nem volt elérhető. Így most nagy hiányt pótolt a Google.

Töltsd le a Google Pay alkalmazást a Play áruházból.

Mire jó ez?

A Google Pay egy digitális pénztárca, ahol tárolhatsz bankkártyákat, beszállókártyákat, pontgyűjtőket és hűségkártyákat is (legalábbis azokat, amelyek Google Pay kompatibilisek).

Ezek tárolása mind megfelelően biztonságos, a Google többszintű védelemmel látta el a Google Pay-t.

Mivel a Google saját fejlesztésű alkalmazásáról van szó, ezért a Wear OS-en is elérhető lesz a Google Pay, ami az androidos ökoszisztéma része, így az ilyet futtató okosórákon is használhatod majd a Google Pay-t.

Az alkalmazás a felhasználók tényleges kártyaszáma helyett egy virtuális kártyaszámot oszt meg a kereskedővel, ezzel is növelve a fizetés biztonságát.

Hogyan működik?

Miután telepítetted az alkalmazást, a bankkártyád adatait megadva adhatod hozzá a kártyádat a digitális pénztárcádhoz. Több kártyát is rögzíthetsz. Érdemes megadni, hogy melyik az alapértelmezett kártyád bolti fizetésekhez.

Fizetéskor pedig a bankkártyád helyett elég, ha a telefonod van nálad, és azt tartod oda a kártyaterminálhoz. Ha androidos okosórád van, akkor még a telefonodat se kell elővenned, egyszerűen csak tartsd oda a terminálhoz az órádat, és már fizethetsz is.

 

Ha androidos vagy, töltsd le a Google Pay-t, és használd ezt az alkalmazást a mobillal való fizetéshez.

Címkék: android google pay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr5516686328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása