A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Korábban voltak olyan hírek, hogy a Microsoft nem fog új változatot kiadni a Windows-ból, hanem csak a Windows 10-et fogják újra és újra frissítgetni. Ennek ellenére mégis jön a Windows 11, néhány dolog már ismert, sok pedig még nem.

Mutatjuk, mit tudunk eddig.

Változik a Start menü

A legtöbb embernek elsőre biztosan idegen lesz a megújult Start menü, ha emlékszünk rá, a Windows 8-nál és Windows 10-nél is ez okozta a legtöbb problémát az embereknek. A mostani kiadásnál egy "lebegő" Start menü lesz, lekeríkett sarkokkal, teljesen elkülönülve a tálcától. A Start menüben a megszokott programokon túl ott lesznek a mesterséges intelligencia által javasolt alkalmazások, dokumentumok is. Ezek úgy működnek majd, hogy a rendszer figyeli, miket szoktunk gyakran használni, milyen dokumentumokkal dolgozunk sokat, és ez alapján ajánl nekünk programot vagy dokumentumot a rendszer.

Természetesen a Start menün kívül is sok változás várható, mindenképp egy frissebb, modernebb design várható, sok részlet azonban még nem ismert.

Mennyibe fog kerülni?

Az ára sem ismert még, de tippek azért vannak. Várhatóan a mostani Windows 10-hez hasonlóan 44.990 Ft lesz a Home változat ára. Azonban jelenleg úgy néz ki, hogy aki rendelkezik jogtiszta Windows 10 kiadással, az ingyenesen térhet majd át a Windows 11-re. Ez így volt a korábbi Windows 7-ről Windows 8-ra váltáskor is, majd onnan a Windows 10-re frissítésnél.

Ennek részletei azonban még váratnak magukra.

A háttérképek már letölthetők.

Mindennek ellenére a háttérképek már letölthetők, így a mostani Windows-od háttere is lehet olyan, mintha Windows 11 lenne.

Ehhez klikk ide: https://hvg.hu/tudomany/20210617_microsoft_windows_11_hatterkep

 

 

Hamarosan itt a Windows 11!

Címkék: windows windows 11

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr9916598392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása