A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Manapság már mindenre van online megoldás, még a tesiórát is úgy tartják a digitális oktatásban.

És készült a gyerekek részére egy olyan online felület is, ahol meg lehet tanulni és gyakorolni is lehet a közlekedési szabályokat.

Iskolásoknak készült

A program általános iskolásoknak készült, így az általuk favorizált, játékos formában, számítógépet használva sajátíthatják el a közlekedési szabályokat. Hasznos kis alkalmazás, hiszen az önálló közlekedésükhöz hozzá tartozik, hogy tudják, milyen szabályok vonatkoznak egy gyalogosra, egy kerékpárosra, mikor és hol kapják meg az elsőbbséget, és mikor érdemes jobban vigyázniuk.

Állítólag még a hivatalos tantervnek is része lesz, hogy a diákok egy alapvizsgát letegyenek, de ez akár így lesz, akár nem, mindenképp hasznos, ha tisztában vannak az alapvető közlekedési szabályokkal.

Hol érhető el?

A Kréta rendszerben érhető el az online KRESZ-teszt, ezen a linken megtalálod: Közlekedésbiztonsági teszt

A kérdések megválaszolásakor az "Ellenőrzés" gombra kattintva megmutatja a program, hogy helyes választ adtál-e, illetve ha nem, akkor mi lett volna a helyes. Így gyakorolhatsz.

A kérdéssor kitöltése után pedig egy összesítő értékelést kapsz, és láthatod, hogy mennyire jól ismered a KRESZ szabályait.

 

Ha van általános iskolás ismerősöd, mutasd meg neki az online KRESZ tanfolyamot!

Címkék: kresz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr1116433566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása