A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Spotify egy kiváló online zenelejátszó, írtunk már erről korábban. Azonban míg régen volt egy kiváló funkciója, ami megszűnt, de most újra lesz!

Imádni fogod, figyelj!

Végre láthatod a dalszövegeket

A Spotify ugyanis ezentúl zenehallgatás közben az épp hallgatott dal dalszövegét is megmutatja Neked. Ez nagy segítség a felhasználóknak, hiszen eddig ha érdekelt egy dal szövege, akkor arra külön kellett rákeresni az interneten. A legegyszerűbb pedig a YouTube volt, ahol zenelejátszás közben láthattad a dalszöveget.

Most viszont nem kell elhagynod ehhez a Spotify-t, egyszerűen lejátszás közben megjelenítheted a dalszöveget.

Fokozatosan vezeti be a Spotify

Sajnos egyelőre nem mindenkinél érhető el az "újdonság", és nem is tudjuk, hogy mitől függ, kinél működik és kinél nem. Hiába frissíted a Spotify alkalmazásodat, néhány felhasználó számára elérhető a dalszöveg funkció, míg sokaknak még nem.

 

Neked megjelent már a Spotify-on a dalszöveg funkció?

Címkék: spotify

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr2315495722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása