A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Google semmilyen területen nem hagyja, hogy a nagy rivális Apple lekörözze őt. Épp ezért az Apple Arcade szolgáltatásához hasonlót indít, aminek sok anrdoidos felhasználó örülhet.

De mi is lesz ez?

Jön a Google Play Pass

A Play Pass egy fix havidíjas szolgáltatás lesz a Google-től, aminek keretében több száz fizetős alkalmazáshoz juthatsz hozzá reklámok nélkül, vagy épp az appon belül elérhető extrákkal.

Az előfizetés havi kb. 1500 Ft-ba kerül (4,99 dollár), bármikor lemondható, és családon belül megosztható. A szolgáltatás megrendelésekor egy 10 napos próbaidőszak kezdődik, ezen időszak alatt nem kell fizetned a szolgáltatásért, és természetesen ez alatt a 10 nap alatt is lemondhatod a szolgáltatást, ha meggondolnád magad.

Ha előfizetsz, akkor egészen addig kell fizetned, amíg le nem mondod a szolgáltatást. Ha lemondod, akkor onnantól nem fizetsz, viszont az összes "megvásárolt" alkalmazásod visszaáll az ingyenes előfizetői állapotra (alkalmazáson belüli vásárlások, reklámok, stb.).

Mikortól rendelheted meg az előfizetést?

Egyelőre még csak teszt keretében fut ez a szolgáltatás, vagyis néhány felhasználó számára már most elérhető, de széles körben még nem. A Google hivatalosan még semmilyen információt nem adott ki, de várhatóan szeptembertől rendelheti majd meg a tömeg ezt a szolgáltatást.

 

Te inkább fizetsz alkalmazásonként külön-külön, vagy tetszik a havi előfizetés ötlete?

Címkék: google android play pass apple arcade

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr8215004470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása