A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Az HBO jó, de az HBO nem olcsó. Viszont az HBO is halad a korral, és az előfizetői számára további díjfizetés nélkül kínál többlet szolgáltatást.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Online HBO bárhol és bármikor.

Az HBO GO segítségével akár egy webböngészőből (www.hbogo.hu), mobil applikáció segítségével pedig akár mobiltelefonról és/vagy táblagépről is nézheted az HBO-t. Ami nagy előnye a hagyományos TV-s adással szemben, hogy itt nem csak az élő adást nézheted, hanem vissza is keresheted a korábban vetített filmeket, sorozatokat. Szóval egy hatalmas film archívum a neten, jogtisztán.

Apró adalék, hogy néhány okostévére tölthetsz le HBO GO alkalmazást, így akár az okostévén is visszanézheted az HBO korábbi műsorait, amikor kedved tartja.

Extraként az HBO néhány filmet már a TV premier előtt bemutat az HBO GO-n. 

Hogy is működik?

Akinek van élő HBO előfizetése, az regisztrálhat az HBO GO szolgáltatásra. Ehhez szükség lesz az előfizetéseddel kapcsolatos adatokra, hogy vissza tudd igazolni, jogosan szeretnéd használni az HBO GO-t.

Egy HBO GO előfizetéssel akár 4 eszközt is használhatsz, de ezek közül párhuzamosan egyszerre csak kettőn nézhetsz filmeket. Mivel egyszerre senki sem néz két különböző filmet, így egyértelmű és logikus, hogy a hozzáférés családtagok között "megosztható". Az HBO úgy fogalmazza ezt a szabályzatban, hogy egy háztartás tagjai használhatnak egy előfizetést, tehát idegennek nem adható át - legalábbis az már nem jogkövető magatartás.

Ha érdekelnek a részletek, akkor számos kérdésre találsz választ az HBO GO weboldalán.

HBO GO GYIK

Szóval ha van HBO előfizetésed, akkor mindenképpen érdemes regisztrálnod az HBO GO szolgáltatásra, hisz pénzedbe nem kerül, mégis sok lehetőséget kínál. Ha pedig nincs, akkor keress egy ismerőst akinek van, és mondd el neki ezt a lehetőséget. Mindketten jól jártok vele.

Mit csinálj, ha nincs előfizetésed?

Eléggé prózai lenne azt írni, hogy akkor fizess elő. Na persze ha tetszik ez a dolog, akkor csak hajrá, de nem erre akarunk ösztönözni. Viszont érdemes akkor is megnézned az HBO GO-t, ugyanis egyrészt néha van szabad hétvége, amikor nem csak az előfizetők számára hozzáférhetők a tartalmak, másrészt pedig néhány tartalom regisztráció nélkül is elérhető, érdemes lehet azokat is megnézni.

 

Ha szereted a filmeket, akkro próbáld ki az HBO GO-t.

Címkék: hbo tippek-trükkök hbogo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr6512163741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása