A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A bankkártyás pénzfelvételt mindenki ismeri, nincs ebben semmi új. Viszont az UniCredit most bevezetett egy új szolgáltatást, amit bizonyára a többi bank is fog követni hamarosan.

Megmutatjuk, hogyan vehetsz fel pénzt a mobiloddal (ha UniCredit-es vagy).

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Természetesen mobilalkalmazás a kulcs

Az UniCredit mobilalkalmazásával meg tudod tenni, hogy bankautomatából pénzt tudj felvenni. Az alkalmazásban meg tudod adni, hogy szeretnél pénzt felvenni és beállíthatod a felvenni kívánt összeget. A rendszer generál Neked egy kódot, ami természetesen egyedi, és mindössze 5 percig él. Irány az ATM, ahol ezt a kódot ha bepötyögöd, akkor az automata egyből "megismer", és tudja, hogy a Te számládról kell kifizetnie, és azt is, hogy mennyi pénzt.

Bankkártya sem kell hozzá

Mármint persze kell, hogy rendelkezz bankkártyával, csak nem kell, hogy Nálad legyen. Nem gond, ha otthon felejtetted, vagy a párodnál van, egyszerűen a mobilodról aláírókóddal hitelesítheted magad.

Mi ebben a jó?

Egyrészt egy picit gyorsabb, mint a hagyományos kártyás felvétel, hiszen egyrészt a kártyát sem kell keresgélni, másrészt pedig a terminálnál nem kell összeget bepötyögnöd, mindössze egy azonosító kódot megadni.

Másrészt megteheted, hogy ha nincs nálad a kártya fizikailag, akkor is pénzhez juss, és nincs az a macera, hogy előbb menj haza a kártyádért, és csak utána tudsz pénzt felvenni.

Harmadrészről pedig lehetőséged van arra, hogy pl. a párod ugorjon be pénzt felvenni úgy, hogy a kártya közben nálad van. Egyszerűen csak küldd el neki a mobilalkalmazásban kapott kódot, és máris vehet fel pénzt a számládról. És így mégsem kell odaadnod neki a kártyádat, szóval mégiscsak gazdaságosabb így :)

 

Ismerted az UniCredit mobil pénzfelvételes szolgáltatását?

Címkék: mcash pénzfelvétel mobillal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr5614628682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása