A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A Facebook Messenger egy egyszerű üzenetküldő alkalmazásnak indult először, ahhoz képest mára egy nagyon összetett, önálló platform lett. Olyannyira, sok fejlesztést kapott, hogy a mobilra fejlesztett applikáció már 190 verziót élt meg.

És most jön egy olyan funkció, ami kvázi érthetetlen, hogy eddig miért nem volt, de most végre lesz.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Megbántad amit küldtél? Késő bánat.

Előfordul, hogy egy üzenet elküldése után jön rá az ember, hogy mégsem kellett volna elküldeni az üzenetet, vagy legalábbis nem úgy kellett volna fogalmazni, stb. Egy-egy üzenetet törölhettél eddig is, de ezzel volt egy kis probléma: csak a Te fiókodból törölte, a címzett viszont megkapta az üzenetet, ha egyszer rákattintottál a küldés gombra.

De ennek hamarosan vége!

Hamarosan megjelenik a Messenger új változata, amely megoldja ezt a problémát. Ezentúl ugyanis nem csak törölhetsz egy adott üzenetet, hanem akár vissza is hívhatod a már elküldött üzeneteket.

Szóval ha elküldtél egy üzenetet, akkor 10 percig, vagy addig, amíg a címzett nem olvasta azt, lehetőséged lesz visszahívni az üzenetet, ezzel teljesen nyomtalanul semmissé téve azt. Aztán átfogalmazod és újra küldöd vagy egyáltalán nem küldesz semmit, ez már csak rajtad múlik.

Arról egyelőre nincs hír, hogy csak mobilapplikáción vagy a webes Messengernél is megjelenik ez a funkció, egyelőre csak az biztos, hogy az iOS rendszert használó iPhone/iPad tulajdonosok kezdhetnek örülni.

 

Ha Te használsz Facebook Messengert, akkor örülsz ennek az újításnak?

Címkék: messenger facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr8614364665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása