A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

20 évvel ezelőtt a Microsoft mosolyogtatta meg a közönséget egy óriási bakival. Igaz, ez nem volt egyedülálló a maga idejében, hiszen máskor is előfordult velük, hogy a publikum előtt mondott csődöt a szoftverük. De nézzük, mi is történt 20 éve!

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Windows 98, ami már minden hardvert felismer

Épp arról tartott bemutatót Bill Gates, a Microsoft alapítója (és akkori vezére), hogy mennyire is fejlett operációs rendszer a Windows 98. A bemutatóban egy scannert csatlakoztattak a számítógéphez, aminek egyszerűen fel kellett (volna) ismernie azt anélkül, hogy különösebb felhasználói beavatkozásra lett volna szükség.

Ahogy a videóban is láthatod (klikk a képre a videó megtekintéséhez), a fantasztikus újítás eredménye egy óriási blama lett, ugyanis a számítógép egyszerűen lefagyott, a közönség pedig rendkívül jól szórakozott az eseményen.

Nehéz elképzelni, hogy ezek után hány embernek hullhatott a feje a Microsoftnál.

 

Hallottál már korábban a 20 évvel ezelőtti blamáról?

Címkék: microsoft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr513878438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása