A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Írtunk már korábban ingyenes fájlküldő alkalmazásokról, de a Mozilla új fejlesztése talán a legegyszerűbben használható ilyen rendszer. Megmutatjuk, hogyan működik.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Mire jó?

Nagy méretű fájlokat átküldeni interneten keresztül egy ismerősödnek. Néhány MB fájl méretig nincs gond, mert becsatolhatod egy emailbe, de nagyobb fájloknál az email már problémás.

Ilyenkor egy fájlküldő rendszer segítségével nagyon egyszerűen megoldhatod a dolgot. A címzettnek pedig 24 órája van, hogy letöltse a fájlt amit neki küldesz.

Így kezdj hozzá

Egy böngészőben nyisd meg a https://send.firefox.com/ weboldalt. Itt egyszerűen töltsd fel azt a fájlt, amit szeretnél eljuttatni egy ismerősödnek. Feltöltheted úgy is, hogy belehúzod a keretbe a fájlt (drag and drop), vagy rákattinthatsz a kék gombra is, majd tallózd ki a fájlt a gépedről.

Ha a feltöltés kész, rögtön meg is kapod a linket, amin letöltheti bárki a fájlt, akinek ezt a linket megadod. Ezt a linket egy egyszerű kattintással vágólapra másolhatod.

Küldd el ezt a linket az ismerősödnek, akinek 24 órája van letölteni a fájlt. És készen is vagy.

 

Semmi regisztráció, semmi extra, azt tudja, amit kell, egyszerűen, ahogy kell.

Címkék: tippek-trükkök fájl küldés firefox send nagyméretű fájl küldése

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr7912719532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.08.06. 14:32:37

És mit kezd a mozilla vagy egy harmadik fél a feltöltött anyaggal?

MasterMind Számítástechnika · www.mastermind.hu 2017.08.07. 11:29:56

Ugyanazt, mint a többi hasonló szolgáltató :)

A legféltettebb titkaidat ne így küldd el, az biztos :)
süti beállítások módosítása