A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Rohanó világban élünk, ha tetszik, ha nem. Egyre kevesebb idő áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy megragadjuk a másik figyelmét. Egy weboldal például ha az első 8 másodpercben nem győz meg arról, hogy talán jó helyen jársz, máris bezárod. Egy email elolvasására pedig 1 perc van, a hosszabb leveleket a többség nem olvassa végig.

Itt egy trükk, hogy figyelj erre oda.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

A megoldás egy bővítmény a Gmail-hez.

Na persze bajban vagy, ha nem a Gmail felületét használod levelezésre, de ha mégis, akkor van egy okos kis bővítmény, amit ha feltelepítesz, akkor üzenet írása közben alul kiírja, hogy hány szót írtál le, és mennyi ideig tart elolvasni az emailt. Ha ez több, mint 1 perc, akkor pirosra változik ez a kiírás, így egyből látod, hogy érdemes tömörebben fogalmazni.

Hogy egy percen belül maradjunk, mi is igyekszünk tömörek lenni, így itt a link, ha Chrome-ot és Gmail-t használsz, töltsd le bátran.

TinyMails bővítmény letöltése

 

Fogalmazz röviden, és használd a TinyMails bővítményt!

Címkék: gmail chrome tippek-trükkök tinymails

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr2412324447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása