A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

A múlthéten a webes vásárlásról írtunk, most egy kicsit a hagyományos bevásárlást ötvözzük a modern korral.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Jönnek az intelligens boltok!

Az Amazon a világ egyik legnagyobb online áruháza, ebben nagy csoda nincs. Hamarosan viszont fizikai üzleteket is terveznek nyitni, természetesen a modern technológiákkal ötvözve. A tesztidőszak 2017-ben indul, és ha sikeres, akkor később újabb és újabb üzleteket fognak nyitni. Persze bizonyára az Amazonon kívül is lesz, akik át fogják venni a modern technológiát. És hogy mi ez a világmegváltó újdonság?!

Kidobják a kasszákat! Nincs pénztár, nincs sorba nállás!

Igen, jól olvasod. Az új üzletekben nem lesz kassza, nincs pénztáros, és nincs sorban állás. Ne olyasmira gondolj, mint a Magyarországon is ismert saját működtetésű kasszák, hanem ténylegesen semmilyen kassza nem lesz.

A vásárlónak elég belépéskor leolvastatni a telefonját, ettől kezdve pedig szenzorok ezrei figyelik, hogy a vásárló mit vesz le a polcról úgy, hogy azt nem teszi vissza. A vásárlás végén pedig egyszerűen elég csak kisétálni a boltból, a számla pedig elektronikusan elkészül pillanatokon belül, a bankkártyáról pedig a pénzt levonják.

>>> VIDEO <<<

4 éve már, hogy gőzerővel dolgoznak ezen a fejlesztésen és már megnyitott az első teszt üzlet, amit először csak a teszt programban részt vevő Amazon munkatársak vásárolhattak. 2017-től viszont a publikum számára is nyitva áll a lehetőség, hogy egy egészen más módon vásároljanak, mint eddig.

 

Te kipróbálnád a leginnovatívabb vásárlási módot?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr6412036605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása