A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Egyre többen használnak Windows 10-et, és van egy tipikus probléma, ami a legtöbb felhasználót zavarja: amikor elindítod a fájlkezelőt (lánykori nevén intézőt), akkor alap helyzetben a gyakori mappákat, illetve a legutóbbi fájlokat mutatja az ablak. A csatlakoztatott meghajtókat (merevlemezeket, pendrive-okat, külső meghajtókat, stb.) pedig nem.

A Microsoft szerint a többségnek ez hasznosabb, de ha Te mégis inkább a meghajtókat szeretnéd látni, akkor állítsd át a nézet beállításokat.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Így állíthatod át

1. Nyisd meg a fájlkezelőt

2. Kattints felül a Nézet menüpontra

3. A beállítások menüt lenyitva kattints a "Mappabeállítások és keresési beállítások módosítása" gombra.

4. A felugró ablakban a Fájlkezelő megnyitása résznél a legördülő menüben állítsd át a Gyors elérésről Ez a gép opcióra, majd az OK gombbal mentsd el a módosítást.

A jövőben ha megnyitod a fájlkezelőt, akkor már a meghajtókat fogod alul látni.

Ha nem tetszik, állítsd vissza

Ha mégis az eredeti elrendezés a szimpatikusabb, akkor a fenti lépéssort követve bármikor visszaválthatsz az eredeti beállításra, csak a menüből értelemszerűen a Gyors elérést válaszd.

 

{mezo_Keresztnév}, Neked melyik nézet a szimpatikusabb?

Címkék: tippek-trükkök windows 10

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr318364304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása