A számítástechnikai blog

Ez a blog azért jött létre, hogy szaktanácsokkal szolgáljunk azoknak az embereknek, akik használják a számítógépet, de nem biztos, hogy minden trükköt ismernek, és szeretnék, ha a számítógép használata zökkenőmentesebbé válna.
A blog szerkesztője a MasterMind Számítástechnika

Tetszett? Lájkolj minket!

Tetszett? Még több tanács:

Lassan fél éve, hogy a Microsoft kiadta a Windows 10-et, és azóta minden Windows 7 illetve Windows 8 felhasználó rendszeresen kap értesítést arról, hogy frissítsen.

Mi továbbra sem igazán javasoljuk a frissítést, de ez a szubjektív véleményünk. Az viszont tény, hogy ha az elmúlt fél évben nem frissítettél, akkor valószínűleg nem is akarsz, akkor pedig csak idegesít a folyamatosan felugráló értesítés, ami frissítésre bíztat.

Megmutatjuk, hogy ha akarod, hogyan kapcsolhatod ki ezeket az értesítéseket.

Érdemes elolvasni ezt a levelet?

Mit kell tenned?

A Windows frissítések telepítésével érkezett egy KB3035583 azonosítójú frissítés, ez tartalmazza azt a kis programocskát, ami az értesítéseket dobálja. A megoldás tehát egyszerű: el kell távolítani ezt a frissítést.

Hogyan kell eltávolítani?

A Vezérlőpultban keresd ki a Windows Update szolgáltatást, majd indítsd el. Bal alul a Telepített frissítésekre kattintva listázhatod ki, hogy milyen frissítéseket telepített korábban a számítógéped. A felső keresőmezőbe írd be a KB3035583 azonosítót, így könnyedén meg fogod találni. Kattints rá, majd az eltávolítás gombra. Ezután indítsd újra a számítógépedet, és ha minden jól megy, már nem fogsz több értesítést kapni.

Még egy lépés hára van!

Nem elég a fenti lépéssort megcsinálni, ugyanis ha legközelebb frissülni fog a Windows, akkor újra le fogja tölteni ezt a frissítést, és a játék kezdődik újból.

Indítsd el újra a Windows Update szolgáltatást, majd kattints a frissítések keresése gombra. A választható frissítésekre kattintva a listából ismét keresd ki a KB3035583-as frissítést, majd kattints rá jobb gombbal, és kattints a Frissítés elrejtése menüpontra.

Innentől a többi frissítést ugyanúgy telepíti a számítógép, ezt az egyet azonban ki fogja hagyni.

Ha mégsem boldogulnál, segítünk!

Ha mégsem sikerült eltávolítani ezt a frissítést, vagy csak nem mersz belevágni az ismeretlenbe, akkor bátran keresd szervizünket telefonon vagy személyesen, és segítünk Neked. Vagy hozd be a géped, és megcsináljuk Neked.

 

Jó Windows 10-telenítést!

Címkék: windows tippek-trükkök windows 10

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szamitastechnikarol.blog.hu/api/trackback/id/tr78226498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása